onsdag den 15. november 2017

Turen gik til Brøndby


I dag var en af de tidlige dage. Inden klokken slog otte, parkerede jeg min cykel udenfor Idrættens Hus i Brøndby og mødtes med Pernille, som tilfældigt kom samtidig, så vi kunne følges ind og blive vist videre til Gunnar Nu salen.





Idrættens Hus er ud over at være kæmpestort og fyldt med muligheder, også fyldt med byster af kendte sportsudøvere. Man skal vist være temmelig stor, for at blive foreviget. Og måske netop derfor kunne selv en absolut ikke-kender-af-sport som jeg, kende flere af de udstillede - som heldigvis var udstyrede med navne og billede af personen i aktion.

Omkring trehundrede arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere fra fem Vestegnskommuner samles til seminar og efteruddannelse en dag hvert år i netop Idrættens Hus i Brøndby. Mange havde været med før, for Pernille og jeg var det første gang. Men vi så flere kendte ansigter.









Programmet var langt, stolene gode og frokosten rigelig. Skønt jeg ikke hørte meget nyt, fik jeg rigtig meget med hjem. I indlagte summepauser gennem foredragene fik Pernille og jeg vendt mange aspekter ved arbejdsmiljøet, som vi gerne vil arbejde videre med.

Vi tog hver gang udgangspunkt i det, vi var blevet fortalt vi skulle summe over, men flere gange bevægede vi os videre, havnede andre steder, der alligevel fører tilbage - for selvom der blev talt om kerneopgaver, den gode arbejdsdag og stress, hænger det hele hurtigt sammen.





Med os havde vi skolens to arbejdsmiljøledere - SFO-lederen og en skoleledelsesrepræsentant. Det var lækkert at have dem med, for selvom vi sad, så vi ikke alle fire kunne summe sammen, fandt vi tid til at udveksle snakke og har allerede planlagt videre frem.

Næste arbejdsmiljøgruppemøde er afsat til at videreudvikle og tale om dagens emner.


Jeg tog derfra med følelsen af at være nået langt.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar