torsdag den 16. november 2017

Torsdagsmasker


Jeg har set i øjnene at onsdag ikke altid er optimal til billeder af bøger og garn. Altså er beslutningen at uges indlæg sagtens kan skrives en torsdag i stedet. (Og hvis det bliver nødvendigt - en hel anden dag)

Et andet problem med årstiden - som langt hen ad vejen er grundlagt for indlæg andre dage. Der er ganske simpelt ikke lys nok, når jeg har tid til kamera og billeder - er julen. Med weekenden i det Nordjyske overstået, fik jeg oplevelsen af, at få plads til fremtidige julegaver. Som måske ikke skal vises frem.

Problemer er til for at løses. Dagens indlæg fandt jeg en umiddelbar løsning på, men hvordan det skal løses næste uge ved jeg endnu ikke. Løses skal det, for jeg vil ikke vise billeder af bøger uden garn. Det sidste er måske løsningen - garn, men ikke selve projektet.

Jeg overvejer videre, og har stadig det meste af en uge.



















Læse:

Jeg afsluttede Mordet i Orientekspressen i toget på vej hjem fra Nørrejylland, og afleverede den på biblioteket i dag. Længe havde jeg mistanke til den eneste, der viste sig at være uskyldig, men endte også med at have ret.

Som erstatning kastede jeg mig over endnu en bog i serien om Gotland, Anders Knutas og politiet i Visby.  Den du elsker af Mari Jungstedt. Jeg er ikke nået langt, der er ikke rigtigt sket noget, det handler mest om opdateringer, hvilket kan være ganske nyttigt.



Strik:

Med på weekend havde jeg både sidste uges lille kjole og den sweater jeg for længe siden slog op til, til Anders. Sweateren fik afgjort mest opmærksomhed. Kjolen blev kun fundet frem i det mørkeste lys, når det næste sorte sweatergarn kom til kort.

Sidste år strikkede jeg en sweater til min far. Meget hurtigt fangede en plan an, om at genskabe den, få finish lidt bedre og strikke ærmer med undervejs. Og samtidig skabe noter nok til en opskrift. Til det sidste var det let at tage beslutningen om to sweatere - en til Anders, en til Daniel, en med rund hals, en med V-hals, en åben og en til at trække over hovedet og en med hætte og en uden. Til Anders' fortrydelse er der ingen planer om hætte på hans.

Det startede meget godt. Indtil det overhovedet ikke var godt, og siden lå det hele stille. Meget stille!

Men så skete der noget. Det vigtigste at jeg fandt det frem. Og det kom med på weekend. I hvert fald Anders' del. Jeg nåede præcis så langt at jeg hjemvendt mandag aften kunne prøve og konstatere at den sidder perfekt.

Perfekt er et godt sted at stoppe. Det hele er lagt lidt til side og de der julegaver får lidt mere opmærksomhed.

Så er det spændende hvor mange, der kan forvente hjemmelavede julegaver i år.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar