onsdag den 23. august 2017

Onsdagsmasker


Så blev det onsdag igen. Dagen startede med arbejdsmiljøgruppemøde. Det bliver mere og mere spændende - det der arbejdsmiljø, som jeg føler mig kastet godt og grundigt ud i. Foreløbig mest på den psykiske side.

Jeg glæder mig vildt til arbejdsmiljøkurset starter på mandag.















Læse:

Jeg mangler kun ganske få sider i Outlander 2. Jeg er tydeligt tæt på slutningen, historien er gået sin gang og de sidste løse ender er ved at få slået knuder. Jeg ved der er op til flere efterfølgere, så mon ikke nogen af enderne vil flagre løst, når jeg når sidste side.

Jeg har været underholdt undervejs. Trods langsommelighed og tøsedramaerne. Godt halvvejs blev den for alvor spændende, og det blev sværere at lægge den fra mig. Hvilket uden tvivl er grunden til de ganske få tilbageblevne sider.


Strikke:

Projekt håndklæde-klude til aftørring af træningssved er ved at være slut. Jeg er nået til det sidste nøgle og har snart fire færdige håndklæde-klude.

Der går lige under et nøgle per klud. Jeg gad ikke sidde tilbage med bittesmå kugler af rester, så jeg slog op og strikkede videre i det påbegyndte garn, og har derfor tre klude med en stribe af en anden farve i bunden.

Den sidste del af det mørkegrønne er allerede bestemt til hækleprøver. Det der tæppe jeg har lover at hækle, forventer jeg at strikke af det samme garn, og hækleprøver kunne godt vise sig at være vejen frem i forhold til at udregne mængden af garn, der skal købes...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar