onsdag den 16. august 2017

Onsdagsmasker


Tiden flyver, og som altid ved skolestart, er jeg træt når jeg kommer hjem. I morgen går det for alvor løs, når jeg skal ud og indtage nye klasser, forventningsafstemme og finde egne veje i undervisningen.

Det bliver spændende.













Læse:

Dramaet i fortiden blev spændt en ekstra tak i aftes, hvor jeg for en gangs skyld havde svært ved at lægge bogen fra mig. Mellem al langsommeligheden gik det pludselig stærkt, en for længst glemt personlighed blev vakt til live og mere end en gang skiftede historien retning.

Den kan dog ikke komme uden om retningen imod tøsedrama og fri fortolkning af historieskrivningen.


Strikke:

Den retstrikkede Havfrue er færdig og venter på at nogen gider tage billeder. I ventetiden har jeg kastet mig over småtingsafdelingen og strikker klude i håndklædestørrelse til brug i træningssalen.

Det er tiltrængt, og en rar ting at have med, når svenden driver.

Jeg har fire nøgler bomuldsgarn i skiftende grønne toner. Jeg satser på fire håndklæde-klude, der kan lægges til træningsudstyret. For hvem har ikke brug for farvekoordinerede klude til klamme aftørringer...?

Mønstret har jeg fundet på Ravelry, og rettet til så der både er kanter og pæne aflukninger.

Det første håndklæde er færdigt, det næste godt på vej.


Og når vi er ved træningen, lagde Lotte hårdt ud i går. Første træning efter ferien, og det skulle ikke gå usagt hen. Der er ingen tvivl om at timerne i Loop er givet godt ud, men i træningscirklen er det de store og almene muskelgrupper, der bliver gennemheglet. Når Lotte står for træningen, bliver der også taget fat i de mindre og mindre brugte muskler, som vi godt kan gå rundt og glemme vi er udstyret med.

Jeg glæder mig lidt over, at det ikke kun er mig, der har ondt over det hele i dag.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar