søndag den 20. august 2017

Beyond Beer


Nærmest lige over for Mylys på den modsatte side af Weidenallee ligger Beyond Beer.





Ligesom det for mig kan være svært at modstå en garnbutik, kunne Anders ikke gå forbi den slags skiltning, uden at kigge ind.

Beyond Beer er en verden af øl. Anders faldt i snak med ekspedienten, der blev glad da han hørte vi var fra Danmark, som tydeligvis i Tyskland har ry for at kende til øl.

Min viden ud i den sag kan ligge på et meget lille sted - jo jeg ved godt at vi i Danmark har mange mikrobryggerier og at salget af specialøl er stigende. Jeg vidste ikke at det er en niche i Tyskland. Anders fik smagsprøver og snakkede øl med en mand, der ganske givet var glad for at tale med en kender.

Jeg drikker ikke øl, så mens min interesse kunne ligge på et meget lille sted, var Anders synligt meget imponeret. De havde uden tvivl et bredt udvalg af specialøl fra hele verden, og her må jeg sige at Danmark var rigt repræsenteret. Det var ligesom der min interesse udspillede sig...







Jeg slog mig ned på en stol, fandt strikketøjet frem og belavede mig på at blive længe. Så længe skulle det dog ikke blive, men vi gik med løftet om at vende tilbage. Og da vi senere på ugen var forbi garnbutikken efter strikkemagasinet, vendte vi tilbage efter spændende øl, som endnu ikke er set herhjemme. Ekspedienten var den samme som sidst, huskede os, og hilste os hjerteligt velkommen tilbage.

Og dermed kunne vi gå videre, hver med vores guld. Jeg med Laine Magazine, Anders med en dertil indrettet papkasse med hank og plads til seks forskellige øl.

Det var stort set hvad vi hjembragte fra en uge i Hamborg. Ingen gaver, ikke andet. Bare oplevelsen, og hvad vi kunne bære i hænderne.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar