torsdag den 22. juli 2010

To dejlige dage


camping ude i skoven

camping ude i skoven


Vi pakkede cyklerne, tog toget til nærmeste station og cyklede de sidste 14 kilometer inden vi nåede frem til en af de skove man må overnatte med telt i.

Heldigt nok fandt vi en bålplads og den hollandske familie, der sad og hyggede med bål og senere skulle tilbage over søen i kano, gad godt have os som selskab.

Den ældste søn synes det var fantastisk at få luftet engelskfærdighederne lidt og rigtig hyggeligt var det.

Senere tog de hjem og vi fik pladsen for os selv. Alt for sent kunne vi spise og varme os med dråber fra en lille flaske med gyldne dråber.

Bål er skønt og vi besluttede på stedet at det ikke er sidste gang vi skal forbi netop det bålsted. Helt sikkert alene igen, for udelivet uden de basale tiltag som vand og toliet er ikke noget for ungerne – det kunne selvfølgelig komme an på en prøve, men vi vil hellere have det for os selv.


camping ude i skoven


Man vågner tidligt i et telt og formiddagen var fantastisk med sol og varme, der fik os til at hænge ud, hygge og bare være, inden vi pakkede sammen tidligt nok til at kunne finde frokost på vejen hjem.

Planer om flere dage ude så dagens lys og selvom planerne har udsigter helt frem til næste sommer, er vi slet ikke i tvivl om at det kan blive nogle dejlige dage.


camping ude i skoven


Som en bonus er teltet afprøvet, trangiaen gennemset og cyklerne trådt igennem inden turen i næste uge går mod Ærø og anderledes ordnede forhold med campingplads og cykelferie sammen med ungerne.

- Vi tager gerne mod gode råd om seværdigheder eller andet sjovt på netop Ærø… specielt da ingen af os tildigere har været på netop den plet i Danmark.


camping ude i skoven

7 kommentarer:

  1. Losarinas mor, det var et skønt sted, vi meget gerne vil tilbage til en anden gang :)

    SvarSlet
  2. Det ser rigtigt hyggeligt ud. Det ville Gemalen elske - mens jeg nok foretrækker at sove i min egen seng. Jeg har været spejder i så mange år, at jeg har fået min lyst til liggeunderlag og myggestik stillet ;)
    Spejderen er helt forsvundet ud af mit system, er jeg bange for.

    I aften har Gemalen aftalt med ungerne, at de skal sove i telt ude i haven. Måske fordi han håber, at de bliver grebet af det - og at der derfra bliver basis for noget sove-ude-i-naturen.
    Godt teltet kun kan rumme tre (Hi-hi)

    KH Karina

    SvarSlet
  3. LÆKKERT billede af du og gemalen! :-)

    SvarSlet
  4. Jeg har heller aldrig været på Ærø, men jeg vil gerne. Jeg har en forestilling om, at det er et rigtig dejligt og hyggeligt sted. Jeg håber at I får en fantastisk ferie!

    SvarSlet
  5. Hold op, hvor ser det hyggeligt ud, får da helt lyst til selv at komme afsted

    SvarSlet
  6. Frau Putz, jeg tror måske ikke jeg har været spejder nok, mens Anders er flasket op med spejdere og vandreture i højfjeldet. Jeg får mere og mere lyst til en slags ture.
    Håber din Gemal får held i sit projekt, for hvor var det bare lækkert :)


    Tak Anita :)


    Jens, den forestilling har jeg også, så jeg håber det er rigtigt :)


    Lydert, det var rigtig hyggeligt. Du må afsted, der er helt specielt ved at være helt alene derude i naturen :)

    SvarSlet