lørdag den 17. juli 2010

Koks


mens arbejdet står på


Det slog mig, at når det kun er de indvendige vægge – lavet af koks og andet af samme skuffe – skulle skruemaskinen vel nok kunne stå for … når nu den store af slagsen stadig er udlånt på vistnok ubestemt tid.

Det kunnne den, og så blev der boret huller. Med et voldsomt svineri til følge, for sådan noget koks.. det er jo egentlig det samme på murstensvæggen.. men altså – det sviner.

Når man samtidig finder ud af at støvsugeren ikke rigtig suger og de tynde vægge – påpasselighed till trods – pludselig er gennemboret, og hullet i de fikse nye skruer ikke er i samme størrelse som de bits der er i kassen… ja så er det godt at Silvan har åbent søndag, at der stadig står en spand med maling i den gennemborede farve og at både kost, spand og gulvklud virker.

Nu er hylderne, jeg lige synes vi ikke kunne undvære, savet, slebet og klar, hullerne fyldt med rawplugs og skruerne indenfor rækkevidde og alt parat – når jeg altså engang er kommet afsted og hjem igen i morgen.

Og så håber jeg i øvrigt at Tøsebarnet ikke lægger mærke til den gennemborede plakat, der hænger på hendes væg – den kunne ikke klares med polyfilla og maling.

2 kommentarer:

  1. Et helt banalt råd til næste gang: Start støvsugegeren og hold slangen helt oppe ved boremaskinen ;-D

    SvarSlet
  2. Tak for rådet. Jeg kender det godt, men har brug for begge hænder på maskinen :)

    SvarSlet