fredag den 4. juni 2010

Stillestund


fjorden


Jeg havde en aftale efter arbejde i aftes. Tidligere afgangstider betød alt for tidlig fremkomst med muligheden for alenetid et ganske kort øjeblik.

Jeg kendte ikke omgivelserne og endte med at fortsætte ud af vejen, for at ende ved vand, udsigt, strålende sol og en perfekt placeret bænk.


fjorden


I græsset omkring bænken voksede bittesmå vindblæste blomster, så selvom strikketøjet var fundet frem, gik der ikke lang tid inden jeg endte på maven blandt blomster bevæbnet med kamararet.

Skønt var det med sådan et afbræk, bare mig og helt stille, midt i alt det grønne.

Fik jeg sagt at resten af aftenen også var fantastisk!


den smukkeste

4 kommentarer:

  1. Jeg er rigtig glad for at bo i København, men nogen gange tror det er sundt at komme lidt uden for byen, hvor der er stille og fredeligt.... altså bare et par timer eller sådan noget. ;-)

    SvarSlet
  2. Den er jeg med på Jens, og hvis jeg kunne ville jeg også bo tættere (helst midt i) på byen... måske engang når ungerne er færdige med skolen og ikke længere har helt samme tilhørsforhold :)

    SvarSlet
  3. Der er ikke noget så skønt som at være alene engang imellem Pernille, bare dele sine egne tanker med sig selv, sådan ganske uden andres indblandning, når så omgivelserne er så smukke som på billederne er alt bare skønt.
    God solskinsaften til dig.
    Michael.

    SvarSlet
  4. Det er nemlig rigtigt Michael og værd at huske :)

    SvarSlet