onsdag den 7. april 2010

Op og i gang


j eg var træt i aftes, da maden var spist og morgendagens boller klargjort. Ikke at det egentlig kom bag på mig.

Men at jeg næsten ikke synes jeg hænger sammen lige nu, morgenen derpå, andendagen efter ferie, det synes jeg ikke er helt okey.

Men måske ikke helt unormalt.


april 2010


Så nu vil jeg sætte mig – helt stille – indtil det bliver tid at tage afsted. Mon ikke energien dukker op et sted derude, så der både bliver overskud til de 60 år en kollega giver morgenbrød for, personalemøde, møde med ungerne og snak om familiearrangementer, stagefight, computere, hverdagens sprog og måske endda lidt om vores fremtid, der altsammen gerne skal nydes sammen med kagen, min søde kollega har lovet at bage lige om lidt (for det ville da være kedeligt at bage dagen i forvejen) og saftevand.

Og senere er der boller der skal trilles og matematik der løses og sikkert også et par snakke der skal tages, inden klokken ringer og Tøsebarnet har bestilt plagning om nye smykker til ørene.

Forhåbentlig glemmer jeg ikke i farten at køleskabet mangler frokostingredienser og morgenmad og nogen sikkert også bliver sultne engang i aften…

Gad vide om ikke der er plads til en halv time på langs…. lige nu.. eller i hvert fald, når det sidste barn er ude af døren…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar