lørdag den 3. april 2010

Har høns skæg?


p åskelørdag er åbningsdag, så vi satsede og cyklede til Centret. Dels for at sende den vandrende gave, jeg for længe siden lovede ud og dels for at finde et fåtal af de ting, der ikke findes i vores lokale altid åbne Fakta.

Vi fik sendt gaven og hos Panduro fandt vi en pakke med små søde tykke filtede høns. Egentlig ville Emilie hellere have haft den med de små søde tykke filtede får, men de var desværre udsolgt og med fridagenes monotoni mangler hun noget at tage sig til.

Hjemme kastede hun sig ud i projektet, skulle under ingen omstændigheder have hjælp og havde i løbet af relativt kort tid fremstillet den første høne.

Den var ikke pæn!

Helt ærligt, den lignede noget hun havde kastet sammen, uden skelen til om det virkede, så godt ud eller på anden måde kostede tid, engagement eller noget der lignede.

Det sagde jeg så – så pænt jeg kunne, hvorefter en veritabel storm af teenagefornærmelse stod om mig. Hovne kast med hovedet, smækken med døre og ualmindelig usympatisk adfærd fulgte i kølvandet.

Jeg lod hende være, indtil hun virkede en smule afkølet, hvorpå jeg forsøgte at poientere at jeg ikke tror på at sige alting er ihh så smukt, hvis ikke det er tilfældet. Jeg tror på, man giver mere, både arbejde og af sig selv, når det færdige resultat vurderes efter det, det er.

I lang tid så hun stadig fornærmet ud.. indtil hun pludselig kom, havde gjort sig egne tanker om projektet, lagt et arbejde der giver et godt resultat og selv havde opfundet fødder.

Nu er der noget ved det, specielt når hun også selv føler at det nye resultat er så meget bedre end det første.

At vi så griner lidt over at det der pludder under næbbet mest af alt ligner skæg.. det er der også plads til – mens fødderne, de er geniale :)


den skæggede høne


den skæggede høne

5 kommentarer:

  1. Hej Pernille.

    Jeg fortalte min søn om de problemer din søn havde med wow, og at han var blevet hacked.

    Han sagde at han kunne prøve, at lave sit password om, ved at gå ind på Worldofwarcraft.com, hvis hackerne ikke er kommet ham i forkøbet og har gjort det.

    Hilsen Heidi (også mor til en wow nørd :) )

    SvarSlet
  2. Hej Heidi.

    Alt var ændret.. både e-mail og password.
    det ser nu ud til Blizzard har besluttet sig for at kontoen tilhører ham, og han derfor får den tilbage :)

    SvarSlet
  3. God beskrivelse - fra begge fronter i skyttegraven, Pernille ... Jeg holder så meget af den respekt du viser (og sommetider indvier os i) - både når det gælder dine egne og andres unger ... og i min verden var denne situation, alt inkl, netop udtryk for respekt for din store pige - hendes status som kommende voksen og hendes evner! :-)

    SvarSlet
  4. Tusind Tak Etcetera.
    Jeg synes det er vigtigt at vise respekt. Nogen gange lykkedes det, andre gange er alt jeg gør forkert. Jeg øver og lærer og håber at blive bedre.
    At du kan se respekten og håbet om et helt mennesker i den anden ende, gør mig rigtig glad :)

    SvarSlet
  5. Den er virkelig skøn den lille høne og ja nogen gange må man være ærlig det lærer de også af. jeg tror også jeg selv har givet for megen ros for tegninger mm, så da jeg en dag sagde noget andet, kiggede sønnike meget overrasket og sagde du plejer da altid at sige det er fint det jeg laver. så måtte jeg jo erkende at der måtte altså godt lægges lidt mere entusiasme i projektet.Det accepterede han så som ok.
    Dejligt at din søn får sin WOW konto tilbage. Min spillende søn siger at der har været mange som har oplevet at komme til at logge ind på en falsk side, så sådan kan det også gå galt, men heldigvis reddede Blizzard også dem.

    SvarSlet