mandag den 4. januar 2010

Starten er gået


omvendt juletræ

Julen er slut, nytåret skudt ind og hverdagen kommet tilbage. Nede foran containerne står et juletræ med fødderne i vejret og tørre nåle. Herhjemme er pynten pakket væk.

Ungerne er sendt i skole – Ungersvenden til tre dages terminsprøver, jeg havde glemt at tænke på, da indkøb til madpakker skulle klares. Med de sidste bolsjer og en flaske med æblejuice oveni den almindelige madpakke, blev han alligevel sendt afsted med noget der ligner lidt ekstra til en lang dag.

Jeg fryser og dynerne trækker. En time kunne gøre godt, inden hverdagen bliver en realitet for mig også. I morgen venter en tid på gynækologisk afdeling, indtil da føler jeg mig tryg i at smerterne er væk, afledt af en smule uro og tyngdefornemmelse.

4 kommentarer:

  1. Kære Pernille. Jeg håber at de finder ud af hvad der er i vejen i morgen. De der cyster er jo for det meste uskadelige, men det gør dem ikke mindre ubehagelige, især hvis de bliver så store at man direkte mærker at de er der.

    Pøj pøj med det og god dag. HVIS der nu er noget og du ikke magter torsdag, så sig bare til ik..

    Knus Henriette

    SvarSlet
  2. Kære Pernille, jeg håber, at besøget i morgen bliver godt og at de finder ud af, hvad det er.
    God mandag. Knus fra Mette

    SvarSlet
  3. Håber du bliver under dynen! Og godt på skal undersøges i morgen- uvished er det værste.
    Cyster er heldigvis oftest ganske harmløse.
    Og hvis du magter det, så glæder jeg mig til Torsdag :-)

    SvarSlet
  4. Foreløbig har jeg ingen planer om at aflyse torsdag, og jeg håber bestemt på en eller anden form for afklaring i morgen :)

    SvarSlet