søndag den 31. januar 2010

Kost og klude


verdens bedste arbejdsstilling

Efter en uge uden de store vingebask har støvet haft kronede dage og samlet sig både i hjørner og under ting eller bare midt på gulvet.

Det meste af dagen er gået med oprydning og støvsugning. Selvom jeg hader at gøre rent, holder jeg ufattelig meget af et rent hjem, og selvom jeg er blevet rigtig god til at lukke øjnene for alt rodet, må jeg alligevel indrømme at kreativiteten flyder mere frit i et rent hjem.

Gulvene trænger alle til en gang grundig vask, men jeg gider ikke mere, og vil hellere vente til mandag eller tirsdag formiddag, hvor de øvrige beboere er i skole og på arbejde og jeg kan sjaske med vand og ajax uden at nogen vader ind over.

Ungerne blev sat i arbejde på egne revirer. Tanken om sengetøjsskiftning kan af uvisse grunde altid fremkalde de sureste fjæs, men skiftes skal det…

Undervejs stod Daniel pludselig med et par hylder og en lampe der gerne ville op at hænge og Anders kastede sig ud i projektet at levere et kursus i begynderkørekortet til bore- og skruemaskine, vaterpas og allervigtigst: opmåling.

Nu hænger hylden der – med alt det arbejde, bør den blive hængende.

Jeg gider ikke mere længere og når kagen Emilie er ved at bage engang er færdig, er jeg helt klar til hygge i en sofa, der ren og frisk indbyder til både snak og strikketøj.

2 kommentarer:

  1. Efter sådan en dags fru Fejbak har du da også fortjent en aftale med sofaen :)

    SvarSlet
  2. Det synes jeg også Mette b :)

    SvarSlet