tirsdag den 22. december 2009

Gråvejr


sne og slud

Vejret var ikke det bedste da jeg bevægede mig ud mod bussen, for cyklen er jeg ikke helt tryg ved på en årstid som denne. Samtidig med følelsen af tø, flimrede snefnug i alle retninger med spidser som syle, himlen var noget grå at se på og temperaturen midt mellem varme handsker og muligheden for at gå uden.

Turen gik mod Vanløse, hvor jeg fandt min mor i det gamle posthus, der nu er omdannet til menighedshus, travlt optaget af at pakke slikposer til juletræsfesten senere på måneden.

Jeg havde pakker at aflevere. Pakker jeg ikke havde helt styr på, da vi serverede risengrød og byttede gaver sidste uge. Nu er de så afleveret og med dem, skulle jeg have styr på alle julegaverne.

Sådan er det bare ikke altid, for i aftes havde jeg en gave liggende, jeg var blevet lidt usikker på med hensyn til modtageren og da en anden modtager synes mere rigtig, blev planerne ændret, og på vejen hjem fra Vanløse skulle jeg så bare lige hente den helt rigtige sidste gave.

Desværre var der udsolgt, men ventes hjem senere i dag. Det er helt okey, jeg kan sagtens vente til i morgen og måske var det endda held i uheld, for det viste sig jeg var kommet hjemmefra uden hverken pung eller dankort…

Til gengæld nåede jeg lige hjem til vasketidens start og med mulighed for ekstra maskiner snurrer nu sidste læs inden jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar