søndag den 6. december 2009

Beads N Drops


På Studiestræde tæt ved vester Voldgade ligger Beads N Drops.

Aldrig før har jeg stiftet bekendtskab med butikken, men vender helt sikkert tilbage en anden gang. En butik fyldt med perler og tilbehør til smykkefremstilling. En butik, hvor man kan få lang tid til at gå med at snuse rundt og finde det ene eller det andet.

Butikken gav ikke den samme fornemmelse af Alladins hule som Bead House ved Nørreport station gør, og selvom begge butikker er fyldt med perler er det noget helt forskelligt der kan findes de to steder.

Beads N Drops har rigtig mange perler af navngivne stene, jeg synes bare for størstedelens vedkommende de var for store, til gengæld har de et rigt udvalg af tilbehør, ørekroge, mellemperler, filigran og alskens andre fine ting. 

I kælderafdelingen faldt jeg over emaljerede hjerter og købte både et sæt til mig selv og et til arbejdspladsens nisseven. Sammen med ørebøjlerne måtte jeg af med den rørende sum af 41,- kr for de to par og står endda tilbage med to ekstra sæt ørebøjler.

De skal nok blive brugt – engang. Og måske næste gang går forbi Bead House, der er en større garant for sjove finurlige ting end den noget mere sterile butik i Studiestræde. Men helt sikkert spændende butikker – begge to :)

hjerter

8 kommentarer:

  1. Uh, det lyder som en farlig butik ;o)

    SvarSlet
  2. Jeg skal til Gladsaxe på onsdag og siden hr. Obama bliver væk den dag skulle det vel ikke være helt umuligt at tage et smut ind til Studiestræde... ;-)

    SvarSlet
  3. Det tror jeg også hurtigt det kunne blive Mette B :)

    Britta, tag du bare forbi, det er helt sikkert et besøg værd :))

    Losarinas mor, Ja ikke :)

    SvarSlet
  4. Hvor er de skønne - man skulle måske kigge forbi, drømmer om nogle strikke markører i perler :-)

    SvarSlet
  5. Det kan du helt sikkert finde derinde Marianne :)

    SvarSlet
  6. Jeg kender ingen af de to butikker - men du har helt sikkert givet mig lyst til at slå et sving forbi. Måske man kunne fikse en julegave eller to på den måde...

    SvarSlet
  7. Lotten, jeg er sikker på du kan fikse mere end en julegave efter besøg i begge butikker :)

    SvarSlet