tirsdag den 17. november 2009

Ravnemor


november

Efter gårsdagens søvnunderskud er jeg oppe igen  - og har fri!

Dagen er afsat til samvær med Bedsteveninden, jeg ikke har set i snart en måned. Jeg vil afsted, også selvom det er med et strøg af dårlig samvittighed…

For samtlige husets andre beboere udviser svæklingetilstande lige her og nu. Ungersvenden sover stadig – han klagede over kvalme og hovedpine. Det gjorde han også i går, men virkede alligevel ikke syg. Jeg har ladet tvivlen komme ham til gode og sendte ham i seng igen.

Emilie måtte næsten tudende i morges erkende, at hun har ligget forkert, og kan hverken dreje eller bøje i ryggen. Tilbage i seng med hende også.. nu er hun flyttet til sofaen, en smule mere mobil og har fået instrukser om at bevæge lidt i ledene i løbet af dagen, for at løsne musklerne lidt op igen.

Anders er supersnottet, men er alligevel taget på arbejde – de har travlt og han mente ikke at kunne blive hjemme. Heldigvis kan han få lov at stå alene ved sin maskine, uden den store risiko for at smitte andre.

Om lidt pakker jeg mig sammen, lader børn være børn – og beslutter mig for de er store nok til at klare sig selv – og tager ud i verdenen.

Jeg tror jeg trænger, og bliver den dårlige samvittighed for mørk, er der ikke langt hjem.

Men først venter min demokratiske ret.

Hav en dejlig dag :)

4 kommentarer:

  1. Åh Pernille ... rigtig god fornøjelse og mon ikke ungerne klarer sig?

    :)

    SvarSlet
  2. Nyd det :-) Og du kommer jo hjem igen om nogle timer !

    SvarSlet
  3. De store unger har jo brug for en mor med overskud, så dagen er bare velfortjent.

    Knus

    SvarSlet
  4. Frederikke, de klarede sig fint :)

    Losarinas mor, jeg nød - gjorde jeg :)

    Hvor har du ret Mette b :)

    SvarSlet