lørdag den 21. november 2009

Kort


Dengang ungernes far og jeg flyttede fra hinanden boede vi en overgang hos en bekendt på Vesterbro, der undervejs blev en veninde. Vi lejede halvandet værelse og havde adgang til både køkken og bad.

Den korte overgang blev til halvandet år, før vi flyttede videre i første omgang til en overgangsbolig siden i noget vi kunne kalde vores.

I weekenderne synes jeg det var vigtigt at komme ud, og købte derfor skiftesvis årskort til Eksperimentariet og Zoologisk Have

Især Eksperimentariet var et hit. Søndag efter søndag på kolde vinter- og efterårsdage sad jeg på en bænk med strikketøj, mens ungerne legede – mest med vand. Jeg lærte hurtigt at pakke skiftetøj sammen med madpakke og drikkelse.


eksperimentariet
eksperimentariet

Perioden var ikke en jeg fotograferede meget og de eneste billeder jeg kan finde fra dengang er et par ikke særlig skarpe eksemplarer, men helt sikkert taget dengang der ikke blev stillet spørgsmål til hjemmestrik, og jeg kunne hælde dem i hvadsom helst :)

På et tidspunkt var der sæbebobler i alle afskygninger – specielt de store man kunne lave om sig selv med hulahopringe var Daniel vild med – mens Emilie bare synes vandet var et hit.

En anden gang kunne de lege den lille kemiker med farvet vand og små stykker trækpapir. De sjoveste mønstre trådte frem, når der blev dryppet på de små stykker papir. De lavede i snesevis, der siden blev gemt og nu er fundet frem igen.

Jeg er ikke den store skriver ud i julekort, men jeg kan godt lide at have et lager af kort liggende. Mange gange har ungerne og også vi voksne leget med maling og karton, og mere eller mindre uden mulighed for styring lavet de smukkeste billeder til udsmykning af kort.

Mit lager af kort er pludselig nede på et, så en ny portion måtte til. De sidste dage er der målt, tegnet, klippet og foldet. I stedet for leg med maling er de gamle stykker trækpapir fundet frem og sammen med lidt glimmer til at fremhæve linier er det måske alligevel på tide at overveje julekort…. eller bare have til senere brug.

kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar