torsdag den 26. november 2009

Kamille


hyttetur november 2009

Okey – indrømmet! Mine unger er måske lidt mærkelige og dybt underlige… Skal de lave the, rækker de begge ud efter kamillen – også selvom de ikke er syge :)

Men det var slet ikke det jeg ville fortælle. Ideen var i højere grad at hænge Anders ud, og så fik jeg lige klaret ungerne også.. :)

På hjemturen fra weekendens hyttetur mødte vi en fin lille kamille, og som altid kommer jeg til at tænke på dengang konstellationen Anders og jeg stadig var ganske ny. Han havde sagt han vidste alt – og det skal siges til hans forsvar – han havde også sagt om sig selv at han både er arrogant og bedrevidende, så jeg vidste det jo.

Det skal så også siges, at han som regel har ret når han udtaler sig om noget – og det gør han tit! Alligevel er det egentlig heller ikke særlig svært at få skovlen under ham, så det gør jeg ind imellem... 

Men dengang vi var nye og ude at gå tur, men hinanden i hånden og tæt omslygne stødte vi også ind en fin lille kamille. Neeeeej, sagde jeg  - Kamille :)

Hvorpå jeg fik en længere lektion om kamille og at det der eksemplar bestemt ikke var kamille…. 

Jeg havde heldigvis en bog med billeder… Godt så! og det griner vi stadig af :)

3 kommentarer:

  1. Anders kunne være så sjov at have med i vores familie for både datteren, husbonden og jeg er som ham og gæster har da tabt underkæben når vi i en time kan diskuterer om det hedder en eller et og vi alle hele tiden fremfører bevisførelser for vores påstand og ingen af os overgiver sig heller ikke når vi ikke har ret :-) Så Anders er en af vores.........

    SvarSlet
  2. Griner ja man må lære så længe man lever, dejligt med nogle diskutioner om hvad tingene giver, jeg syntes jeg kender det her fra 1

    Knus

    SvarSlet
  3. Marianne, han er en af dem andre enten hader eller elsker. Jeg synes heldigvis han er fantastisk :)
    Jeg tror gode diskussioner er en rigtig god ting for hjernevindingerne, også selvom jeres gæster taber både næse og mund :)

    Pernille, det er rigtigt - hvis man holder op med at lære, så er det ikke sjovt mere :)

    SvarSlet