tirsdag den 3. november 2009

Grow or Pay


Dengang for mange år siden, synes jeg de var fantastiske… Det synes jeg stadig, jeg havde måske bare glemt det.

Nu er det husket igen, for den ene af Caféens unger har opdaget dem og sætter samtlige skiver på, når ellers han kan se sit snit til det.

Ud over genopfriskningen betyder det også at jeg på efterhånden 5. døgn ikke kan komme af med netop denne melodi, og måtte tage mig selv i at finde teksten på nettet, så jeg ikke kun kunne synge med på omkvædet, med nu kan gå og nynne og småsynge helt for mig selv og alle i min nærhed – f.eks min søde kollega, der mere end en gang, har fortalt, han synes det er så hyggeligt når jeg nynner….


3 kommentarer:

  1. Det er faktisk sjovt, som musik, vi kunne lide dengang i midtfirserne kommer igen hos ungerne. De tror de har fundet noget ganske særligt og nyt, og vi får et kærligt genhør med noget vi havde glemt. Knus

    SvarSlet
  2. Jamen, de ER fantastiske, Pernille. Dengang, nu og altid :-)

    SvarSlet
  3. Mette b, en ting er genopdagelsen, som selvfølgelig måtte komme, men når de står der og har opfundet hele min ungdom på ny og ser mærkelige ud i hovedet, når jeg godt kan skråle med på Regndans eller hvad der lige var hot den dag ... så trækker jeg noget på smilebåndet :)

    Og kærlige genhør er altid velkomne :)



    Kirsten, dét er de :D

    SvarSlet