lørdag den 3. oktober 2009

Lørdagskvaler


Jeg gider ingenting i dag…

Helst gemme mig i et hjørne med en kop the, tæpper og en god bog. Eller foran computeren, mens jeg prøver at fornuftiggøre, det jeg nu foretager mig.

the

Emilie er forsvundet med en veninde for at pleje et venskab, der har været lidt misrøgtet efter skole- og klasseskift. Hun pakkede og proklamerede hjemkomst i morgen.

For at bøde en smule på den dårlige samvittighed over ingenting at gide, snurrer nu ugens fangst af vasketøj i kælderen og opvaskemaskinen er sat i sving. Mens de er i arbejde, kan jeg så gemme mig i hjørnet igen, mens jeg overvejer at finde garn og pinde og for første gang følge nøje udstukne linier, der kun viser en flig af det færdige arbejde.

En sok opdelt i flere dele, hvoraf den første ligger klar til fri afbenyttelse. De første 20 pinde på det der i løbet af oktober måned, skal blive til et par sokker. Jeg mener; 20 pinde kan jeg nok finde ud af at strikke, inden skaftet afsløres næste torsdag.

Men gider jeg? Og hvad nu hvis det færdige resultat slet ikke er pænt? Og kan jeg overhovedet finde ud af at tilmelde mig en gruppe på Ravelry og lægge fine billeder ud?

Pludselig virker det meget større, end min lørdag lige nu er gearet til…

For jeg gider jo ingenting i dag….

2 kommentarer:

  1. Når man altid er flittig og på farten, så er det sgu ok at være doven på en grå lørdag syntse jeg.

    I dag er det søndag og selvom det ikke er ligeså mørkt idag, er jeg ikke selv motiveret til så meget.

    Ravelry er jeg selv tilmeldt, det er ikke svært, men også det kan man bruge alt for meget tid på at sidde med.. Jeg har ikke fået lagt noget på endnu. :-))

    God søndag Pernille og vi ses på torsdag
    Knus Henriette :)

    SvarSlet
  2. Henriette, det synes jeg også :)
    Jeg er også tilmeldt Ravelry og har endda fået lagt et par projekter ind. Men at finde ud af at tilmelde mig en gruppe, det har jeg lige nu opgivet :)

    Hav en dejlig søndag, forhåbentlig uden alt for meget om ørene :D

    SvarSlet