fredag den 9. oktober 2009

I aftes


Aftenen i går forløb stille og roligt, men en masse snak og strik og hygge.

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi mødes, endnu engang herhjemme, første torsdag i næste måned. Vi har flere stole, så skulle nogen have lyst er her stadig plads.

Kagen bev god og sød og klistret og skabte lykke, specielt hos den kageelskende kæreste. Men det var ikke den rigtige kage til gallafesten senere på måneden. Nye og gode ideer kom på bordet, og med fjorten dage til at finde den helt rigtige opskrift, er jeg sikker på det vil lykkedes.

Henriette fik styr på snoningerne, mens Bettina i løbet af et øjeblik sad med en færdig hue, og lige nu overvejer jeg om jordbærene Susling kom med, skal omdannes til grød og dermed endnu engang give min mormors krystalglasskål ære og værdighed.

Det kræver bare en opskrift, en opskrift min mors gamle køkkenbog for unge piger ikke indeholder. Men mon ikke der er hjælp at hente andetsteds.

5 kommentarer:

  1. Jeg ku' nu ret godt li' kagen og jeg er ellers ikke sådan til kager :-)Og mormors krystalglas, de skal da frem. Selv har jeg et håndmalet jordbærstel, som jeg med stor ærbødighed tager ned fra hylden, når sommerens første solmodne jordbær er på torvet.

    SvarSlet
  2. Det er jeg glad for Susling, den var faktisk rigtig god... og klistert.. men det skal de gode vist helst være.
    Min mormors skål blev kun brugt til rødgrød og risalamand, så jordbærgrød må være det helt rigtige fyld at putte i. Jeg har fundet en opskrift :)

    Tak for i går :)

    SvarSlet
  3. Hvilken slags kage skal det være?

    SvarSlet
  4. Frøken Jensen Pernille.. Frøken Jensen.

    Det er ingen anden der som hende leverer opskrifter der kan bruges i en snæver vendning.:)

    Kagen var en fryd, og fadet med kastanierne også.
    PS: du er blevet tagget til en lille leg, håber den ikke er for svær.

    Knus Henriette

    SvarSlet
  5. Pernille vi snakkede om en mazarinkage, noget der kunne være et godt bud, for det skal helt sikkert være en "tør" kage :)

    Henriette, det var noget af en opgave, men jeg klarede det vist :)
    Jo kagen var god og tusind tak :)

    SvarSlet