lørdag den 5. september 2009

Lang lørdag


smukke blomster

Lørdagen starter tidligt, udenfor står regnen ned i stænger, mens jeg har fundet blokken frem og begyndt på dagens lister.

Lister over kage, boller, pizza, slik og popcorn til en dag, der helt sikkert bliver lang, men forhåbentlig også hygglig, indholdsrig og alt muligt andet.

Mens jeg beundrer de afsindig smukke blomster Bettina havde med og nulrer lidt i det lækre garn Henriette overraskede med i torsdags, til den første og helt igennem skønne strikkekomsammen, fortsætter listerne derudaf.

Ugen har været fyldt, kalenderen overtegnet, så dagen i dag har der ikke været overladt meget plads til, før nu.

Emilie havde fødselsdag midt i sommerferien og det er altid en udfordring at finde den rigtige dato at holde den. Med kun hveranden weekend til rådighed, var jeg pludselig helt henne i oktober eller november, før jeg kunne finde noget der kunne ligne en mulighed.

Meningen var at dagen i dag, skulle bruges sammen med andre bloggere på Møns Klint, men det ene med det andet gjorde, at jeg valgte Emilies fødselsdag skulle være i dag.

Holst garn

I år prøver vi noget nyt; klokken to kommer hele familien til boller og varm kakao. Klokken seks myldrer det så ind med børn, der skal holde fest. Jeg har opgivet de hjemlige egne og holder hele baduljen i Caféen og Klubben, hvor der gerne skulle være plads til det hele og mulighed for at holde de to hold fra hinanden, hvis nogen skulle blive hængende.

Så lige om lidt… skal der for alvor skrives lister og købes ind og gøres klar, for også alt klargøringen til aftenarrangementet skal helst være klaret inden det første hold kommer.

Daniel er allerede taget afsted. Der er Høstfest på skolen og mødepligt, så mens han sammen med de andre 9. klasseelever de næste timer langer mad over skolearrangementets bardisk, slipper han for postyret med borddækning og bollebagning, før han vender tilbage med et par kammerater og indtager vores frembringelser.

Jeg må hellere…

3 kommentarer:

  1. Hold da op, du har da hænderne fulde hele dagen hva.. Jeg er sikker på at når du når til søndag, så er det tid til en tiltrængt pause.

    Jeg ønsker god fornøjelse for hele dagen og begge arrangementer.
    OG jeg takker for sidst :-))

    Kærlig hilsen og knus
    Henriette

    SvarSlet
  2. Det lyder som om du får en travl , men også dejlig dag :-)

    SvarSlet
  3. Henriette, jeg ser frem til at skulle ingenting i morgen, selvom dagen i dag helt sikkert også bliver hyggelig :)

    Og selv tak for sidst :)

    Losarinas mor, det tror jeg også :)

    SvarSlet