onsdag den 16. september 2009

Grønt – til en forandring


Søsterstrik

Zebrastriberne er lagt lidt væk. Emilie vil have sort på det øverste stykke. Sort var i restordre og det sorte jeg har liggende herhjemme, harr en helt forkert sort farve. Jeg venter bare – det er helt fint med mig :)

I stedet er jeg endelig kommet igang med sidste års lovede fødselsdagsgave til Søsteren Min. Jeg lovede at strikke hende en trøje, købte garn og kom aldrig længere. På lørdag har hun fødselsdag igen, og jeg vil gerne kunne fremvise, at jeg er gået i gang. Specielt når årets gave bliver endnu en del af samme trøje – jeg er nemlig ret sikker på, jeg ikke har garn nok!

510 masker er mange og pind 3½ er ret tynd. alligevel sker der noget, og jeg synes den tegner godt – det er så efter at have pillet det hele op – for første forsøg var ikke helt som jeg synes, det skulle være.

Himlen er blå og lige om lidt pakker jeg strikketøjet og mig, og drager mod arbejde og personalemøde.

3 kommentarer:

  1. Kære Pernille.
    Bedre sent end aldrig, men at pille op er nu alligvel det mindst morsomme jeg kan forestille mig. Nu håber jeg at resultatet denne gang fungerer. :)

    Rigtig god dag og knus
    Henriette

    SvarSlet
  2. Den ser meget lækker ud , hun er heldig :-)

    SvarSlet
  3. Henriette, den bliver helt som jeg vil have det - så ikke mere pillen op :)

    Losarinas mor, garnet er rigtig lækkert at strikke af, selvom det er så tyndt. Jeg plejer ellers ikke at kunne med alt for tynde pinde :)

    SvarSlet