lørdag den 13. juni 2009

Hawaii fest


Da klokken slog fire, lukkede Caféen og et nyt kapitel af arbejdsdagen startede.

Min søde kollega tog tidligere i dag på weekendtur til Sverige med 5. klasserne i Klubben, så i stedet havde jeg Anja med mig til fest.

Vi pakkede sydfrugterne og satte kursen mod Rødovre FritidsCenter, der danner rammerne om de fester vi holder hver anden måned for 6. og 7. klasses elever fra hele kommunen.

Der var travlhed at spore, da vi dukkede op. Aldrig har vi haft så travlt inden dørenen kan åbnes til en fest. Der skulle sættes bagtæpper med palmestrande op på bagvæggen, kommunens planteværn af siv og strå var omdannet til eksotiske baldakiner og værn mod DJ-boksen, der skulle palmer på væggen, pustes badedyr og –ringe op, bygges palmer og alle hulakransene findes frem og gøres klar til at hænge om halsen på de feststemte deltagere.

Ud over de 100 hulakranse jeg, mine kolleger, med Anja i spidsen og nogle af ungerne har produceret  havde jeg fået den glorværdige opgave at lave to fritstående palmer.

Det krævede fantasi, men med en gang bølgepap, grønt karton, en lang lægte og en juletræsfod kan man komme langt. Ydermere blev palmerne forfremmet til bananpalmer, med rigtigt bananer, lige til at plukke.

Super ide, var vi flere der synes … og plukket blev de – og brugt til kasteskyts … måske ikke så super en ide alligevel…

Fem minutter inden dørene skulle slås op, sad vi og tyggede den sidste bid mad, og mens ungerne strømmede ind, blev der samtidig ryddet af bordet, solgt det første slik, hængt kranse om halsen på de tilstrømmende og budt på giftigfarvet velkomstdrink, der skulle have været af slushicetypen, men efter fem timer, var der stadig ikke den mindste smule ansats til grød og ungerne fik det serveret au naturel.

hawaiifest

Og de strømmede til. I løbet af den første halve time væltede de første 100 ind ad døren, derefter vendte strømmen og blev mere moderat. Alt i alt nåede vi omkring 150 gæster. Noget mindre end de sidste fester, men taget i betragtninge at byfesten starter i dag, synes vi fremmødet var helt i top.

Ydermere har der næsten været for mange til de sidste meget besøgte fester. Varmen stiger proportionelt med mængden af fremmødte og alt for mange skaber et så overophedet lokale at mange vælger at tage hjem.

En rigtig hyggelig aften, der efter oprydningen endte helt derude hvor alle er færdige af grin, alting rammer alt for lavt og hvor ingen rigtig fungerer efter alt for mange timers arbejde.

Jeg glæder mig til endnu et års fester efter sommerferien!

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det festligt og flot ud. Sjovt er det at jeg igår aftes kørte forbi en stor virksomhed og der havde de også hawai fest :-)

    SvarSlet
  2. Shabby.Marianne, vi havde i hvert fald nogle glade unger med lys i øjnene.
    Vejret i går indbød rigtigt til at drømme sig væk til varmere himmelstrøg, men sjovt er det, vi ikke var ene :)

    SvarSlet