søndag den 17. maj 2009

Køer uden brok


En hurtig tur efter det mest nødvendige, f.eks ingredienser til de pølsehorn, Emilie har planlagt at bage, tog meget længere tid.

Dels skulle der bruges tid til billeder af træernes blomster eller mangel. Billeder af græsplænens bellis og de sarte syrener på den lille busk nede ved hækken.

blomster1

Men langt den største tid blev brugt i butikken, hvor mange flere end jeg, havde besluttet at skulle hen. Så mange kunder at den tredie kasse, der ellers aldrig blilver brugt og som altid har problemer, blev taget i brug. Så mange kunder at de tre køer snoede sig ned gennem hele butikken. Der lød ingen brok, alle tog den tid, det nu måtte tage. Selv da der fra kasse nummer tre lød råb om, at der kun kunne modtages Dankort – ingen kontanter, og flere måtte rokere rundt. Eller da kasse nummer et brød ned og køen stille og roligt måtte flettes med køen ved siden af.

Det var næsten helt hyggeligt at stå der, sammen med alle de andre i samme båd. Nok mest hyggeligt fordi det snarrere er reglen end undtagelsen at kunderne i netop vores butik råber op og brokker sig, ved enhver given lejlighed.

Men ikke i dag. I dag skinner solen og alle var glade.
Senere bringer dagen os til min mor, hvor vi er inviteret til middag og hun endnu engang står i spidsen for Boller i karry, som kun hun kan lave og børnebørnene elsker!

blomster2

4 kommentarer:

  1. Jeg var i Fakta for at købe en billig termokande (min halvliters døde for længe siden) og der var også voldsom kø. Devsærre ingen køkultur så da en stakkels Fakta-pige forsøgte at nå frem til kassen for at fjerne tårnet af kurve blev hun skældt ud af en kunde "fordi hun nød foran". Sørgeligt!

    SvarSlet
  2. Ja! Det er sørgeligt, og desværre ikke ualmindeligt heromkring :(

    SvarSlet
  3. Solen goer altsaa noget ved folk! God soendag til dig. :)

    SvarSlet
  4. Tak og i lige måde, Tina :)

    SvarSlet