onsdag den 13. maj 2009

Fedtsten


Som barn stiftede jeg af flere omgange bekendtskab med fedtsten. Jeg oplevede det, som et fantastisk materiale, der let lader sig forme efter ideer eller hvad det lige ender med.

Jeg så for et stykke tid siden, at Creativ Company, der er vores foretrukne indkøbssted, når der skal købes ind till hobbyhjørner og kreastuer, er begyndt at markedsføre fedtsten.

(Ind imellem bliver jeg grebet af en tanke om, hvordan et firma kan sælge så billigt, uden børnearbejde eller andet, der undertrykker dele af Verdens befolkning. På spørgsmålet er jeg blevet lovet, at det er der inetet af, jeg tvivler alligevel med mellemrum.)

Tilbage til fedtsten, fik jeg voldsomt lyst til at prøve igen, og da dagens messe bød på muligheden, talte jeg så varmt om emnet at Anja følte sig nødsaget til også at prøve. Vi fik en plads, et stykke sten, en fil og pudseklude og var solgt – begge to.

Hen over hovedet på alt og alle, besluttede vi på stedet at den der uge, først i sommerferien, vi desværre ikke skal på koloni i år, da skal vi file i fedtsten. Bestillingssedlen lød ud over stenene også på en samling værktøj og slibesvampe.

Det bliver et hit, helt sikkert!

Barndommens minder var ikke forkerte, det ER et fantastisk materiale, lader sig let forme og giver hurtigt gode resultater. Jeg ville lave en fugl, og valgte at forme ud fra formen på mit lille stykke sten.

fugl

Måske ikke den mest genkendelige fugl, men jeg er tilfreds. Jo jeg kunne godt være blevet meget længere, pudset og poleret alle de små ridser væk, uden tanke for alt det andet stedet bød på. Vi lod være og fortsatte rundturen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar