mandag den 13. april 2009

Energien holdt

Mens Emilie målte, æltede og bagte, fik jeg gang i skurebørsterne igen.

Nu er der rent på toilettet og i gangen, så mangler kun stuen og soveværelse og ungernes værelser. Dem står vi hver især for, så de er ikke helt så vigtige.naalepuderÅrets første omgang vasketøj er hængt til tørre udenfor og Emile nåede alle sine projekter. Nu er spørgsmålet bare hvornår vi skal spise alt det der er blevet frembragt. Jeg satser lidt på madpakker de nærmeste dage….

Pauserne, både i går og i dag, er blevet brugt men hæklenål og bomuldsgarn, jeg vil nemlig også være med på bølgen og lave nålepuder. Med Liselottes opskrift, er det bar derudad.naalepudeEgentlig burde jeg have strikket på mit projekt Designkonkurrence, den skal snart afleveres. Jeg er gået lidt i stå, og blevet lidt i tvivl om ikke projektet er for komplekst til at jeg i sidste ende kan formulere en forståelig opskrift.

Uanset tegner det godt, og jeg ´skal nok blive færdig inden alt for længe.

Emilie fandt hen under aften sit strikketøj frem. Hun vil gerne og har kastet sig over en hue. Hun kan faktisk også, men det kniber lidt med koncentrationen, så mere end 5 minutter holder hun sjældent.

Det gør ikke noget, hun hygger sig i samtlige 5 minutter og det færdige resultat er overhovedet ikke vigtigt :)emiliestrikker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar