lørdag den 25. april 2009

Bænkedrømme


fremgang

Der er skønt på altanen. Men efterhånden som solen når kanten, bliver der koldere og drømmen om en bænk på altanen begynder at tage form. Liggestolene, der har fulgt med de sidste år, kan ikke mere og noget nyt må til.

Sådan en bænk, der kan tåle vind og vejr og bare bliver smukkere af at stå ude. Desværre står pengepungen nok ikke mål med ønskerne, men så en billigere en af slagsen. En der kan skiftes ud, når den ikke kan mere.

Jeg læser resten af bogen, der har været med de sidste dage, og strikker lidt på projektet, der har været  luftet, når ungerne om aftenen har haft undervisning. Det har fungeret og passet til mine ideer, men nu er jeg gået i stå, mine planer virker ikke. Der skal nytænkning til, jeg prøver og prøver igen… og finder en løsning.

Mens solen går ned, har jeg for længst fundet indenfor. Der er film i mit fjernsyn i aften. Film af den slags der er godt at have i baggrunden, når nye strikkeideer skal prøves af.

solnedgang

2 kommentarer:

  1. Har du prøvet at kigge i den blå avis om nogen for ingen penge skulle af med en bænk eller lign. jeg har tit haft held på den konto :-)

    SvarSlet
  2. Næh, men det er bestemt et forsøg værd :)

    SvarSlet