søndag den 18. januar 2009

Varme til hænderne


Da vi sidste weekend var i sommerhus, havde jeg mine pulsvarmere med. De er dejlige, de er varme, men de er ikke så praktiske at strikke med. Derfor blev de lånt ud.

Da jeg tog hjem mod tøsebarnet lørdag morgen, var de stadig lånt ud, og først da Anders dagen efter returnerede, var det lykkedes ham at få dem med hjem.

Siden er der forsigtigt spurgt, fra flere sider, om jeg måske kunne tænkes at ville, selvfølgelig ikke uden betaling, strikke et par til både den ene og den anden...

Nu tilhører begge de to kvinder, der ønsker, en familie, der er åbne og varme og gerne giver. Samtidig har jeg det bedre med at hjælpe hinanden, end det med penge mellem venner. Mit første bud var derfor at betalte de materialerne, ville jeg gerne strikke - siden har jeg besluttet at det er gaver.

Strikket frit efter fetching fra Knitty.com. I min version har de en ekstra snoning i begge ender, snoninger over hele håndryggen og en hæklet kant foroven.
Nu mangler jeg bare lige at finde ud af at få dem afleveret - det sorte og pink par af ren uld, fordi det vigtigste er at de bliver ved med at være stramme, og det røde par af ren alpakka, fordi de hellere skal være bløde end tætsiddende :)

6 kommentarer:

  1. Hvor er de fine. Jeg har det på nøjagtig samme måde som du. Jeg elsker at give væk, når jeg har en idé om at det bliver godt modtaget :-)

    SvarSlet
  2. Tak Stine. Ja glæden ved at give, er noget af det fedeste :)

    SvarSlet
  3. Jeg er helt vild med de snoninger du laver - er det fra en officiel opskrift?

    SvarSlet
  4. Det gik lidt stærkt, der skulle selvfølgelig have været et link - det er der nu.
    Tak fordi du huskede mig på det Marianne.

    Opskriften er fra Knitty.com - Fetching. hedder de.
    Jeg følger opskriften, men strikker en ekstra snoning i begge ender, fordi jeg ellers synes de bliver for korte. Jeg lader også snoningerne fortsætte over håndryggen og slutter af med en hæklet kant :)

    SvarSlet
  5. De er altså lækre - og du har ret, det er dejligt at give gode gaver, når man ved at de bliver modtaget med glæde :)

    SvarSlet
  6. De er rigtig lækre Helle, specielt alpakkaen... der er flere her i huset, der har ytret ønske om bløde ting :)

    SvarSlet