tirsdag den 27. januar 2009

Suppe og indkøb


Efter flere dage med hovedet fuldt af snot, begynder skabe og skuffer at bære præg af ikke at være blevet fyldt. I går havde jeg derfor aftalt med mig selv, at jeg hellere måtte pakke mig godt ind og komme derudad.

Det var lige indtil min søde kollega sendte besked om at han havde lavet suppe til ungerne og ville sende en anden kollega forbi med noget på vej hjem. Det faldt i min omtågede tilstand i god jord, så ingen ud af huset oplevelser i går.

I morges vågnede jeg op en hel del mindre omtåget og med et meget lysere syn på de kommende dage, samtidig måtte jeg sande at den morgenmad vi kunne skrabe sammen til tøsebarnet inden skoleafgang ikke var værd at skrive hjem om. Enden blev at jeg lovede at hente på vej til centret når skoledagen var slut, for at vi sammen kunne få provianteret lidt.

Jeg pakkede mig godt ind- specielt hue turde jeg ikke undvære, forkælelsen har sat sig på ørene, så selvom der nu ikke længere er så tåget i hjernen, går jeg rundt med en følelse af vat og knagen i ørene. Det kunne jeg godt undvære, men det går vel over :)

Tøsebarnet havde nået at aftale men en veninde at de sammen skulle i centret, så vi fulgtes ad, helt hen til banken, hvor tøsebarnet blev udstyret med 50,- kr, og så drog de på opdagelse.

Jeg skyndte mig at overstå mine indkøb og vendte næsen hjemad, og kunne blot konstatere, at nok har jeg det bedre, men jeg er langtfra rask - pas lige på dig selv, var der nogen der sagde.

Vel hjemme, har jeg varmet mere suppe og sidder nu og glæder mig over hvor fantastiske kolleger jeg har :)



2 kommentarer:

  1. Ja, du er da super heldig. Sikke betænksomme de er! God bedring

    SvarSlet