mandag den 17. november 2008

Rør


Vi skal have lagt nye rør.


Jeg troede først det drejede sig om alle vandforbindelser i ejendommen. Bebyggelsen er fra '62 og med tanke på levetid for rør er det sikkert ved at være på tide. Og når medregnes de gange der har været brud på rør i kældreregionerne, der blot er skiftet lokalt, synes jeg egentlig min første tanke var ret god.


Sikkert et spørgsmål om penge - i hvert fald er det gået op for mig at de eneste rør der skiftes, er rør der fører vand, vi kunne tænkes at drikke.

Hvorpå spørgsmålet melder sig; om de gamle rør mon afgiver noget i så store mængder, at det ikke er godt for os at drikke vandet? Det kan selvfølgelig også være de bare trænger.

Vi er den sidste blok. Det betyder at nu har de helt styr på hvor rørene ligger og hvor det kan drille. Derfor regner jeg med det går rimeligt hurtigt.


Vi bor i opgang E, og selvom de faktisk startede i onsdags, var det først i dag, de nåede frem til os.

Vi er blevet lovet at vandet vil blive lukket i perioder og at der vil blive opsat en midlertidig vandtappemulighed på trappeopgangen.

Nu er det så jeg ikke forstår... I dag blev vandet lukket i arbejdstiden, og åbnet igen ved arbejdstids ophør. Det er jo dejligt, men hvorfor er der endnu ikke nogen tappemulighed i opgangen? Det er ikke alle der er væk fra bopælen hele dagen.


Med tanke på bebyggelsens alder, bor her rigtig mange, der ikke længere arbejder. Min opgang er ikke nogen undtagelse.


Så bliver jeg lidt trist.


På den anden side. Hvis det er eneste ulempe, klarer vi det nok - jeg havde lige set i øjnene at opvasken måtte klares ved håndkraft med vand kogt i store gryder...

Som det er nu, kan opvaskemaskinen køre om aftenen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar