torsdag den 6. november 2008

Bestik i håret



Da jeg var 18 år - eller i hvert fald deromkring - købte jeg de fedeste øreringe lavet af gamle sølvskeer. Da jeg samtidig synes det var helt vildt smart at sætte håret op med kinesiske spisepinde, fandt en eller anden på at det jo nærmest var genialt at gå rundt der med bestikket lige i nærheden :)

Skeerne har jeg ikke haft fremme i lang tid, og måske i virkeligheden heller ikke spisepindene. Men da Emilie i morges pludselig stod og ville have håret sat med spisepinde, synes jeg det var på tide at prøve igen.

Det virker stadig - det var nærmest nostalgisk - Caféungerne synes det var rigtig sjovt... "Nej er det rigtige skeer???"

Det kan godt være de ikke bliver luftet så tit, men jeg holder meget af mine skeer. Også selvom de måske burde blive pudset. Jeg kan bare bedre lide når de har lidt patina :)

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå, at du er glad for dem - jeg er ret vild med dem. Selvom jeg mistænker dem for at være hårde ved øreflipperne.

    SvarSlet
  2. De er faktisk overraskende lette. jeg kan generelt ikke holde til at have for tunge ting i ørene, men de her er ikke noget problem :)

    SvarSlet