onsdag den 24. september 2008

Det blev glat


Det øverste af min strikkede empire-sweater-ting :)



I aften har kommunen haft høring blandt de unge om den nye klubstruktur, der højst sandsynligt bliver besluttet engang i næste måned.

Egentlig måtte vi ikke være med - det var kun for unge mellem 12 og 25. Det var heller ikke meningen vi skulle være der, men vi blev ikke bedt om at gå og satte os bagved og lyttede kun.

I et forsøg på at få så mange som muligt fra skolen med, havde vi inviteret alle skolens elever i den rette alder til spisning i Caféen, før turen skulle gå videre mod kommunens arrangement.
Tretten unger valgte at spise hos os, og endnu flere mødte op i Viften for at være med.

Den nye klubstruktur - jeg har været lidt for og lidt imod og måske mest indædt modstander. Mens vi sad der og lyttede, blev det mig pludselig klart, at det er et rigtig godt projekt. Rigtig gode ideer, og selvom jeg stadig vælger at tro, der også er noget besparrelse ind over, alt i alt en god ide.
Problemet er bare at de (her kommunen) vil have det hele på een gang! Uden tanke for, at et projekt i den størrelse ikke bare opstår fra den ene dag til den anden. Jeg kan blive helt bange for alle de børn der kommer i klemme, fordi de ikke har et sted at være indtil projektet bare kører derudad :(

Mens jeg sad der og lyttede, strikkede jeg på livet løs. Nu er det så lige, det er gået op for mig, at jeg har lavet overdelen fem cm for lang....
... Jeg sætter mig lige ind i sofaen og trævler lidt op :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar